Tuesday, March 3

Free Time...!!!

Yuhooooo... Assalamualaikum...

Yeah, daku sudah memiliki kebebasan mutlak dan tak terikat dengan apa-apa lagi.

Sekarang busy menulis. Tapi cerpen je. Novel tak lagi. Sebab, aku tak boleh lama duduk depan lap top. Mata aku sakit. Ada masa aku tengok putih je, ada masa aku tengok perkataan menari-nari. Hahahaha... La ni pun aku tak tahu kenapa pergelangan tangan kanan aku sekarang asyik kebas even dalam masa 2 minit buat kerja. Sampai merah tangan..!!!

Banyak saka agaknya aku no. Grrr..

and, that's why tolong mengerti dan jangan tanya kenapa tak ada 'benda' baru dari aku. Aku bukan robot, hari-hari buat kerja. Robot pun kadang-kadang tak buat kerja. Bateri tak ada!!!

Cuma sekarang ini memang aku free sebab tak ada buat apa. Dah tak kerja kat taska. Dan, of courselah aku bukan pelajar lagi even sepatutnya aku dah patut masuk sambung degree. Masalahnya, universiti tak nak terima aku. Acaner?

Hmmm.. tapi nafsu nak menulis tu membuak. Nak-nak lagi bila my cikgu tanya hari itu. Still menulis ke tidak?

Goshhhh... I need to continue writing..!!!

:-)